Je bekijkt de reis...

a
A
11 maart 2015 10:47 | Door: Sandra
Haa suuske,
Wat een geweldig verhaal, heb om sommige stukjes echt moeten lachen. Ik.herken de suzan acties wel ja haha. Zo zie je dat ze aan de andere kant van de wereld dingen hebben waar je van staat te kijken. Dat zullen hun ook hebben als ze hier komen. Ben benieuwd of je mini vakantie door gaat zou wel.heel tof zijn. Suus heel veel succes en plezier daar met de meiden. Als ik het niet vergeet en ik heb een keer een frikandel speciaal voor mijn neus staan dan zal ik een foto.maken en naar je.versture.;)
Ben al.nieuwsgierig naar je volgende belevenissen!! Xx
11 maart 2015 10:59 | Door: Marlot
Suus,
wat een verhaal weer.
Ik dacht gisteren nog ''wanneer zou ze er weer een verhaaltje op zetten'' en zie de volgende dag, TADAAAA!
Jij bent een echte cultuursnuiver lees ik wel, alleen houd je (logisch) niet zo van de beesten!
Fijn dat het je op stage al weer wat beter vergaat en ik hoop dat je er veel van leert.
Ik duim met je mee dat je reis naar het paradijs door kan gaan.
x
11 maart 2015 11:34 | Door: Loes
suuske!!
Dat klinkt allemaal goed zeg! Geniet ervan daar!!
11 maart 2015 12:46 | Door: Sandra van Balkom
Haa zussie,
Volgens mij was jou motto altijd al alles komt vanzelf goed. ;)
Maar klinkt goed daar, jaag die gekko's maar weg voor als ik kom.
Heerlijk verhaal heb je weer, ik hoor wel dat het daar niet anders gaat als hier.
Je maakt daar een hoop mee, zaterdag maar eens skypen!!
Hopelijk gaat je reisje door.
KUS van je ZUS
11 maart 2015 12:57 | Door: Malou
Hallo Suske,
Wat leuk om je verhalen te lezen
11 maart 2015 13:11 | Door: anita van Beerendonk
Hoi Susan.
Wat klinkt het allemaal erg leuk maar ook spannend.
Vooral die gekko's lijkt mij ook niet gezellig.
Ik wens je veel succes en hopelijk gaat jullie reisje door.
Hopelijk horen we binnenkort weer meer. het is erg leuk om te lezen.
Groetjes Anita.
11 maart 2015 17:58 | Door: miranda
Haa lief zusje!
Wat een leuk verhaal weer! Je hebt je nieuwe angst gevonden spinnen zijn veranderd in gekkos!
Ik vrees dat ik daar ook vaak van zal gaan schrikken in mei, bleeeeeeh
Ik vond het leuk je zondag even "gezien" te hebben doen we snel weer!
Ik hoop dat jullie naar dat paradijs daar kunnen gaan!
Heb je daar nog geen frikadellen gevonden? Ik kijk er nu al naar uit om daar alles te zien al hoop ik dat het dan beter weer is haha
Ik mis je hier wel echt hoor!
Dikke kus miranda
11 maart 2015 19:01 | Door: Liesbeth
hoi Suzan,
Mooi en leuk verslag weer. Krijg er wel beeld bij hoe jullie je daar vermaken en werken.
Hoop ook dat jullie reisje door kan gaan maar natuurlijk zonder risico te lopen...
Veel groetjes uit Tilburg
11 maart 2015 20:26 | Door: Heleen
Ha Suzan,
Wat leuk om te lezen, je belevenissen in Indonesie! En zo herkenbaar! Ik was ook geen fan van die gekko's, maar geen ontkomen aan hahaha!
Veel plezier op jullie reisje. Ik duim voor jullie dat ie doorgaat.
Geniet ervan en inderdaad alles komt goed! Is het niet vandaag dan morgen of overmorgen of.... wel... ;)
Xx Heleen
13 maart 2015 09:09 | Door: Jeanne
Hoi Suzan weer een prachtig verhaal om te lezen. Ik denk dat je straks niet meer bang bent voor spinnen en een gekko hebben we hier gelukkig niet. Alles komt inderdaad goed. Als het doorgaat dan een fijne vakantie geniet ervan.
liefs groetjes xxx
15 maart 2015 14:45 | Door: Carien
Suus,
Ik ga je aller eerst even heel blij maken. Die frikandel speciaal kan je in Yogya namelijk gewoon eten! Ga maar naar café Sanur in Jalan Prawirotaman. Daar hebben ze
geïmporteerde frikandellen en die smaken heerlijk!
Leuk om je verhaal te lezen en heel verstandig dat je dit motto hebt. Zul je nog vaak nodig hebben daar. Ook wel lekker geen stress toch?
Fijn dat je al zoveel mooie dingen hebt mogen zien. Koester ze, want voor je het weet zit je weer in Nederland en mis je ze enorm!!
Ik wens jullie een hele fijne tijd op Karimunjawa. Geniet van al dat moois!
En verder natuurlijk heel veel succes met het geen waar je voor komt: je stage!
Ze kunnen veel van je leren en zullen je dankbaar zijn. Zet m op!
15 maart 2015 14:49 | Door: Carien
Ik bedoelde cafe Janur :-)
16 maart 2015 14:04 | Door: paula
Hoi Suzan,
Dank dat we weer hebben mee mogen genieten van jou mooie verhalen en belevenissen.
Zo te lezen heb je het goed naar je zi.
Hoop voor jullie dat de korte vakantie door is gegaan, maar zeeziek worden is ook niks.
Groetjes en nog veel plezier daar
Paula