Je bekijkt de reis...

a
A
20 februari 2015 12:14 | Door: Milou
Hey Suus!
Wauw, wat een te gekke verhalen (nu al) zeg! Zo te lezen heb je het ontzettend naar je zin samen met de andere meiden. Geniet er nog van!
x Milou
20 februari 2015 13:00 | Door: Sandra
Haa suus
Wat een geweldig verhaal.
Leuk om te horen wat je de afgelopen 2 weken al hebt beleefd,
Iell zo'n vieze kamer zou ook niets voor mij zijn. En dan ook die
dieren erbij ik zou geen oog dicht doen.
Ben al benieuwd naar je volgende verhaal.
Have fun!! Xx
20 februari 2015 13:46 | Door: Wendy
Waaaauw suus leuk om allemaal te lezen! En herkenbare dingen de scooters buzzy haha! Geniet X
20 februari 2015 14:11 | Door: Carien
Wat een hoop indrukken Suus! Gelukkig ook veel positieve. Fijn ook dat je de tijd hebt om voor te bereiden, voordat je hard moet gaan werken.
Geniet van je vrije tijd en al het moois daar!
Ik kijk al uit naar je volgende verslag.
X
20 februari 2015 15:23 | Door: Eline
Wat leuk allemaal suuske:)!! Geniet er lekker van xxx
20 februari 2015 16:41 | Door: Sandra
Ha zuster,
Wat een leuk verhaal om te lezen, zo te horen echt wat voor jou daar in Indonesie ;)
Leuk die huisdieren jij held met dat soort gekke beesten. Zitten er geen spinnen?
xxx
20 februari 2015 17:31 | Door: Ruud
Krijg steeds meer zin om daar te komen eten haha. Helaas duurt dat nog even. Maar het komt daar helemaal goed lees ik wel!! Xx
20 februari 2015 17:56 | Door: jeanne
Hè Suzan prachtig verhaal , je hebt het daar wel naar je zin. Geweldig stoer dat jij op kakkerlakken jacht gaat. Volgens mij komt het dan met ide spinnen ook nog wel eens goed.
Veel plesier nog xxx
20 februari 2015 18:52 | Door: Marlot
Lieve suus,
ik krijg vanzelf een lach op mijn gezicht als ik je verhaal lees, zie het helemaal voor me.
Voor nu: geniet nog van vrije tijd, de zon (niet té veel;)), het uitdelen van de handtekeningen, lekkere eten en gezelligheid.
Prettig er nu nog even rustig in te kunnen komen.
Veel succes alvast voor wanneer je aan het ''echte werk'' begint.
Het gaat je goed, enjoy!
xxx
20 februari 2015 19:02 | Door: Margo
Hey Suzan, leuk om je belevenissen te lezen.......en idd bang voor spinnen maar wel achter de kakkerlakken aan
20 februari 2015 21:01 | Door: Maaike
Ahhhh leuke verhalen Suus! Zo te lezen heb je het goed na je zin! X
20 februari 2015 21:17 | Door: Loes
Suuske! Wat goed om te lezen hoe het je daar allemaal heel goed vergaat. Ben nu alweer benieuwd naar de volgende verhalen!! Xxxx
20 februari 2015 21:36 | Door: je moeder
hoi,
leuk verhaal zo, we hadden natuurlijk al wel veel gehoord, maar zo is t ook leuk.
We zijn druk bezig je andere zus over te huizen, dus weer inpakken.
Ga zo door met het schrijven van je verslagen!!!
je moeder.
20 februari 2015 22:39 | Door: robert
Fijn dat je het goed naar je zin hebt dat beloofd een fijne en vooral een leerzame tijd te worden
veel plezier en tot het volgend verslag
groetjes robert
24 februari 2015 14:28 | Door: Paula van der Bruggen
Hallo Suzan,
Leuk reisverslag je schrijft gezellig dus mocht juffrouw niks worden kun je altijd nog schrijfster worden.
Leuk om zo op de hoogte te blijven van wat je allemaal beleeft daar.
Geniet met volle teugen .
Groetjes Paula